Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівщині завертають машини з мясом невідомого походження

На Львівщині посилили заходи безпеки у зв’язку з виявленням в сусідніх областях, зокрема на Закарпатті, випадків захворювання на африканську чуму свиней. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Представники Національної поліції та Держпродспоживслужби області виставили цілодобові пости для контролю та нагляду за переміщенням живих тварин, сировини та продукції тваринного походження, а також спеціалізованих транспортних засобів пристосованих для перевезення тварин на предмет дотримання ветеринарно-санітарних вимог.

Відтак за перший тиждень вересня працівники постів оглянули 3608 одиниць автотранспорту.

Із 3608 оглянутих одиниць транспорту, 68 – перевозили 2847 тварин та 9.6 тонн продукції тваринного походження. Власники 21 транспортного засобу не надали під час перевірки необхідні  документи та були повернені працівниками поліції у зворотньому напрямку.

Окрім цього з метою запобігання розповсюдження вірусу працівники постів продезінфікували 68 транспортних засобів, які перевозили тварин та продукцію тваринного походження.

Нагадаємо, що зазначені пости виставлені на автотрасах, що ведуть із Закарпатської та Івано-Франківської областей Ужгород-Львів, Івано-Франківськ-Львів, Чоп-Київ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ