Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

На Львівщині збільшується кількість випадків повторної госпіталізації з COVID-19

У Львівській області фіксують збільшення кількості випадків інфікування Covid-19. Крім того, щодня зростає кількості осіб, які вдруге потрапляють на стаціонарне лікування з коронавірусом. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Олена Ляхович

"На жаль, спостерігаємо зростання кількості нових випадків захворювання на Covid-19. Окрім того, зростає кількість госпіталізованих. За останні 16 днів кількість госпіталізованих зросла на 35%. В лікарнях Львівщини на сьогодні 1580 пацієнтів. Найбільша кількість хворих у співідношенні на 100 тис населення є серед мешканців Львівського районну і Дрогобицького району", - повідомила під час брифінгу епідеміолог, керівник Львівського обласного лабораторного центру Наталія Іванченко.

"На сьогодні маємо 102 повідомлення про пацієнтів, які вдруге потрапляють на стаціонарне лікування з коронавірусом. Наголошую, що це люди, в яких не просто вдруге реєструвався позитивний результат обстеження на коронавірус, а ті, стан яких потребував госпіталізації в стаціонари. І згідно із повідомленням МОЗ, аналогічна ситуація відбувається в інших областях України", - додала епідеміолог.

Також вона повідомила, що в Львівщини циркулює два генотипи коронавірусу: В1 та В1.1.

"Тобто ні південноафриканського, ні лондонського на Львівщині виявлено не було", - пояснила Наталія Іванченко.

Додамо, що наразі на Львівщині виявлено 79582 випадки коронавірусу. Померли 2293 осіб, натомість одужало 69673 особи.

Ще 348 випадків COVID-19 підтверджено на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ