Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині зупинили Мерседес, викрадений у Швеції

Вчора, 23 червня, на українсько-польському кордоні правоохоронці виявили автомобіль, який було викрадено в Швеції. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Під час оформлення позашляховика марки «Мерседес», яким в’їжджав в Україну громадянин Польщі, 1985 року народження, спрацювала база даних прикордонників. Правоохоронці перевірили відомості відносно зазначеного автомобіля та з’ясували , що він розшукується Інтерполом як викрадений у Швеції. Автівку було виведено із загального потоку, а водія запрошено для співбесіди. Крім того по зазначеному випадку прикордонники негайно проінформували представників Нацполіції України. Після прибуття співробітників МВСУ транспортний засіб та реєстраційні документи було передано оперативно-слідчій групі.  

Зазначимо, що завдяки перевірці інформації по базам даних Інтерполу під час здійснення прикордонного контролю в пунктах пропуску, з початку цього року співробітники Мостиського прикордонного загону виявили 11 викрадених автомобілів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ