Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На нічні клуби у Львові чекає перевірка

Національна поліція Львівщини скерує до Львівської міської ради рішення щодо перевірки нічних розважальних закладів. Про це 7 липня повідомив начальник Національної поліції у Львівській області Валерій Середа під час наради за участі представник громадськості, а також власників розважальних закладів.
Фото з інтернету

Під час обговорення теми - дотримання безпеки та режиму роботи нічних клубів - Валерій Середа зазначив, що у Львові планують перевірити нічні клуби на предмет часу роботи та чи не порушується режим тиші.

Але як перевірити, чи не надто гучно грає музика? За словами Валерія Середи, потрібно робити заміри рівня шуму: «Відповідно, ми маємо підписати угоду з відповідною службою, яка може виконати ці заміри. Приїжджаємо з ними і вимірюємо гучність звуку», - зазначив Валерій Середа.

Водночас голова громадської рада при УСБУ у Львівській області Галина Янко у коментарі Гал-інфо зазначила, що на сьогодні недостатня кількість патрульних у Львові. 

У Львові 10 липня стартує навчання спецпідрозділу поліції

Нагадаємо, що незабаром у Львові запрацюють тактичні групи, які допомагатимуть патрульним під час складних викликів до «проблемних» нічних клубів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ