Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівському бронетанковому заводі обговорили питання виробництва машини "Дозор-Б"

У суботу, 20 червня, відбулася робоча поїздка керівництва Державного концерну "Укроборонпром" та Міністерства оборони України на Державне підприємство "Львівський бронетанковий завод". Повідомили Гал-інфо в прес-службі Львівської ОДА.

Під час розширеної наради за участю представників ДП "ХКБМ ім. О.О. Морозова", ПАТ "Корпорація "Електрон", ТОВ "Бі Пітрон" та ВК "Патріот" йшлося про виробництво тактичної бойової колісної машини "Дозор-Б" та всіх її модифікацій у рамках виконання державного оборонного замовлення.

Також учасники обговорили виконання Генеральної угоди про виробничу кооперацію, укладену відповідно до Меморандуму між Державним концерном "Укроборонпром" та Львівською обласною державною адміністрацією щодо розширення співпраці з підприємствами Львівської області у рамках виконання державного оборонного замовлення та програм соціально-економічного розвитку від 10 квітня 2015 року.

Довідка: Із метою вирішення завдань імпортозаміщення у рамках виробничої кооперації на базі ДП "Львівський бронетанковий завод" об’єдналися  підприємства різних форм власності для виробництва тактичної бойової колісної машини "Дозор-Б" та всіх її модифікацій у рамках виконання державного оборонного замовлення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ