Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Львівському “Шуварі” хочуть побудувати новий павільйон

На наступне пленарне засідання виконавчого комітету Львівської міської ради винесено рішення про затвердження умов та обмежень для проєктування торгового павільйону «Продовольчі товари-2».

Рішення зумовлено зверненням Товариства з обмеженою відповідальністю “Ринок сільськогосподарської продукції “Шувар“ від 17 грудня 2021 року. Павільйон планують побудувати за адресою просп. Святого Івана Павла ІІ, 4-Б.

Загальна площа заплановної ділянки 3,56 га. Максимальна висота павільйону — 10,50 м. Забудувати мають не більше 18,80 % площі відведеної ділянки.  

В товариства є всі необхідні документи для забудови, а саме: договір оренди землі, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права, витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності та витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку.

Нагадаємо, що 3 грудня 2019 року виконавчим комітетом Львівської міської ради було затверджено схоже рішення про будівництво павільйону “Продовольчі товари” на Шуварі. Він дещо менший, – 6,7 метрів максимальної висоти та 9,3% площі забудування відведеної ділянки – але в ньому планували зробити кафе та нові паркувальні місця.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ