Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Львівських комунальних підприємствах доступні понад 600 вакантних посад

Як повідомила Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, найбільші комунальні підприємства Львова потребують на роботу працівників.

Найбільші комунальні підприємства Львова потребують на роботу працівників. Як повідомила Ірина Маруняк, директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, станом на сьогодні є 200 вакантних посад двірників у ЛКП, 143 вакантні посади у ЛМКП «Львівводоканал» та 300 вакансій у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

«Станом на сьогоднішні у наших ЛКП, які надають послуги з обслуговування житлового фонду, є 200 вакансій. Це є вакансії двірників. Якщо в когось є бажання, то запрошуємо на роботу. Для цього необхідно звернутися до керівництва ЛКП, або в районну адміністрацію і поцікавитися, де є вакансії.

Також маємо 143 вакансії у ЛМКП «Львівводоканал». Середня заробітна плата на цьому підприємстві становить 8 тис. грн. І 300 вакантних посад є у ЛМКП «Львівтеплоенерго». Середня зарплата у «Львівтеплоенерго» становить 9 тис. грн", — розповіла Ірина Маруняк.

За її словами, велика кількість вакантних посад пов’язана з тим, що багато працівників звільняються і їдуть закордон на роботу.

«Звичайно, що ми хочемо, щоб ці вакантні посади були заповнені, щоб люди працювали у своєму місті, вдома. Тому поступово будемо підвищувати заробітну плату працівникам ЛКП», — додала посадовець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ