Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейські захищались від пітбультер'єра газовим балончиком і гумовими палицями

Учора, 10 листопада, на львівських поліцейських напав бійцівський собака породи американський пітбультер'єр, який був без намордника та повідка. Ніхто із патрульних не постраждав. Про це повідомила Патрульна поліція‬ Львова.

"Патрульні підійшли до чоловіка у видимому стані алкогольного сп‘яніння, зробити зауваження, аби він та його собака зійшли з проїжджої частини на площі Петрушевича, бо неодноразово створювали аварійну ситуацію.

Собака, породи пітбультер'єр, бігав без намордника та повідка. Чоловік почав агресивно поводитися, довелося застосувати кайданки. Тоді чотирилапий кинувся на патрульних. Один із патрульних ледь встиг використати газовий балончик. Однак, собаку це зупинило лише на мить. Поліцейські дістали гумові палиці, в одну з них розлючений пес одразу вчепився зубами.

Було прийнято екстрене рішення – посадити господаря в автомобіль поліції. На собаку це подіяло. Він почав бігати, розгублений, довкола автомобіля. Очевидець пригостила собаку м‘ясом. Чоловіка доставили до райвідділу, а його вихованця забрала знайома", - йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ