Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На нараді в управлінні Львівської залізниці було обговорено перспективи створення парку вантажних вагонів зі змінюваною шириною колісних пар

24 січня в управлінні Львівської залізниці відбулась нарада, на якій обговорювалися перспективи створення парку вантажних вагонів зі змінюваною шириною колісних пар. Про це сьогодні, 24 січня, повідомив прес-центр Львівської залізниці.
Представниками Київського університету економіки і технологій транспорту разом з керівництвом відповідних підрозділів залізниці було обговорено проблеми, пов’язані із впровадженням технології розсувних колісних пар для вантажних перевезень, а також проблеми, пов’язані з розробкою рекомендацій щодо удосконалення технологічних операцій на кордоні для скорочення часу обробки поїздів і груп вагонів на розсувних колісних парах, вдосконаленням колійного розвитку і технології роботи станцій, де розташовуватимуться колієперевідні пристрої.
Львівська залізниця має значні напрацювання у розвитку безперевантажувальних перевезень. Виходячи з набутого досвіду, київські науковці вважають, що безперевантажувальні перевезення масових вантажів у напрямку «Схід-Захід» доцільно виконувати з використанням наявної інфраструктури на пунктах перестановки вагонів Львівської залізниці. Щодо перевезень цінних та небезпечних вантажів, а також контейнерних маршрутних перевезень, то в цих випадках можливе застосування розсувних колісних пар.
Проект поки що має багато недоліків, які треба вивчати і усувати, необхідним є також відповідне економічне обґрунтування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ