Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На наступному судовому засіданні у справі Федишина свідчитиме сестра Ганни Герман Любов Бокало

На наступному судовому засіданні у справі замаху на життя Романа Федишина допитуватимуть співзасновницю ринку «Шувар» Любов Бокало, яка також є сестрою Ганни Герман. Про це в коментарі «Гал-info» повідомила адвокат Володимира Панасенка Наталя Крісман.
«Вчора і сьогодні відбувалися судові засідання із продовженням слухання справи Романа Федишина. Вчора допитали у справі двох свідків, зокрема В'ячеслава Ананка, на якого усі підсудні вказали як на виконавця вибуху, а також Олега Хороновського – спеціаліста із вибухової справи, що брав участь у виготовленні вибухівки. Якщо Ананко заперечував категорично свою причетність до злочину, то Хороновський визнав, що на його совісті смерть цієї дитини, і навіть сказав, що не виступатиме проти звинувачень. Було очевидно, що Ананко дає неправдиві свідчення. Сьогодні ж опитали шість свідків, серед яких був Мирослав Бокало, що є чоловіком співзасновниці ринку «Шувар» Любові Бокало. На нього Рудий вказав як на другого ініціатора вибуху, а потім на Панасенка, який, на мою думку, взагалі не причетний до злочину. Ті люди, які насправді винні у вибухові, проходять свідками у справі. Сам Роман Федоришин прийшов на ці засіданні, проігнорувавши перші два. У суді він веде себе дуже стримано, не даючи жодних питань Думаю, він хотів послухати свідчення Ананка, з яким постійно спілкується, незважаючи на версії про його причетність до злочину», – говорить Наталя Крісман.
Як вона зазначила, наступне засідання відбудеться 28 січня, і на ньому допитуватимуть дружину Романа Федишина – Наталю Федишин, та співзасновницю ринку «Шувар» Любов Бокало.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ