Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Новому Львові зведуть сучасну школу із 25-метровим басейном

1/3
На вулиці Героїв Крут у Львові збудують школу, розраховану на пів тисячі учнів з басейном на 25 метрів. Вже розпочали геологічні дослідження.

Про це у фейсбуці повідомив заступник міського голови Львова Любомир Зубач.

За його словами, проєкт школи орієнтовно за три місяці піде на державну експертизу. Ще в грудні Львівська міська рада погодила реконструкцію та добудову навчального корпусу ліцею №80. Усі роботи виконують за кошти забудовника – компанії Resident Development. 

"Могли б просто добудувати типовий навчальний корпус, але є бажання і можливість у забудовника - і в результаті очікуємо на заклад, який не на словах відповідатиме останнім тенденціям шкільної освіти у світі", - зазначає посадовець.

У приміщенні передбачають прозорі скляні стіни, що відділятимуть класи від загальної території, приміщення для робототехніки, іноземних мов, інформатики, музики, моделювання, хореографії, спортивний великий зал, сходи, що "трансформуватимуться" у відкритий амфітеатр і басейн на 25 метрів. 

"З огляду на війну передбачили, звичайно, бомбосховище для всіх учнів, яким служитиме тир на 25 метрів. У планах також є приміщення для дівчат, де вони можуть здобути парамедичний досвід", - додав Зубач.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ