Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

На Новорічні свята правоохоронці в ООС вилучили партію цигарок без належного маркування

В межах операції «Акциз» та розслідування кримінального провадженняза ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 204 КК України («Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів»), напередодні Нового 2020-го року слідчими управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Донецькій області, спільно з оперативниками ДФС України, залученими до операції об’єднаних сил та спецпідрозділу «К» СБУ, під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області, проведено слідчо-оперативні заходив районі с. Прохорівка Волноваського району спрямовані на виявлення в незаконному обігу високоліквідних підакцизних товарів. Про це інформує прес-центр ООС.

Так, під час огляду двох автомобілів в салонах та багажних відділеннях виявлено 9,5 тисяч пачок цигарок відомих тютюнових виробників без марок акцизного податку встановленого взірця та 200 пачок цигарок з марками акцизного податку з явними ознаками підробки.

Жодних документів походження вантажу у водіїв не було.

Вся партія цигарок орієнтовною вартістю близько 500 тис. грн., а також 2 автотранспортних засоби Nissan X-Trail, орієнтовною вартістю 600 тис. грн. вилучені.

Тривають першочергові слідчі дії направлені на встановлення кола осіб причетних до кримінального правопорушення, каналів поступлення підакцизних товарів на контрольовану Україною територію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ