Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На "Новороздільському заводі складних мінеральних добрив" ріжуть на метал обладнання, щоб розрахуватись з боргами

На "Новороздільському заводі складних мінеральних добрив" щоб розрахуватись з боргами, ріжуть на метал обладнання. Про це повідомили у прес-службі Львівської обласної ради.

Депутати Львівської обласної ради звертаються до правоохоронних органів та Міністерства економічного розвитку та торгівлі з проханням втрутитися у ситуацію, яка склалася на ВАТ "Новороздільський завод складних мінеральних добрив" та припинити санацію підприємства. Сьогодні, за інформацією депутатів під час санації на підприємстві, щоб розрахуватись з боргами, на метал ріжуть обладнання.

Як зазначив під час розширеного засідання постійної комісії з питань промисловості, ЖКГ, транспорту та зв'язку Львівської обласної ради перший заступник голови Львівської обласної ради Петро Колодій, Львівська обласна рада проти демонтажу обладнання, проти проведення таким чином санаційних процедур.

  На думку Петра Колодія, "після таких "санаційних" процедур підприємства вже не відновлюють виробництво. 

Депутати вирішили запропонувати центральним органам влади передати підприємство з державної у комунальну власність і таким чином дати йому можливість знову запрацювати.

Також члени комісії звернулися до Прокуратури Львівської області та до Територіального відділення державної інспекції праці у Львівській області з проханням з`ясувати чи мав місце на заводі факт смерті працівника, про який розповідають, але який не є документально зафіксований.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ