Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Одещині вибухнув автомобіль: водій загинув

В Одеській області в результаті вибуху автомобіля загинув чоловік. Сьогодні, близько 04.30, в с. Маяки Біляївського району стався вибух автомобіля. Водій помер, - повідомила поліція Одеської області.

Житель м. Теплодар, який працює на одному з приватних рибальських підприємств, разом зі знайомим вийшов з території причалу, розташованого в с. Маяки, і попрямував до свого автомобіля «Нива-Шевроле», який був припаркований неподалік.

Коли чоловіки сіли в автомобіль і водій запустив двигун, стався вибух, в результаті якого 53-річний власник транспортного засобу отримав тілесні ушкодження. Потерпілому була викликана карета швидкої допомоги, однак по дорозі в лікарню чоловік від отриманих поранень помер. Пасажир автомобіля тілесних ушкоджень не отримав.

На місце події негайно виїхали керівники СБУ, облпрокуратури і ГУНП в Одеській області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. «Проводиться розслідування, за результатами якого правоохоронцями будуть зроблені висновки про мотиві і обставини скоєння даного злочину», - зазначив начальник ГУНП в Одеській області генерал поліції третього рангу Дмитро Головін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ