Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На одній із виборчих дільниць Прикарпаття знайдено мертвим представника Тимошенко, – обласний штаб

«Сьогодні у день другого туру президентських виборів, ми вимушені констатувати, що голосування 7 лютого почалося із сумної звістки. Вранці, на одній із виборчих дільниць Прикарпаття знайдено мертвим представника кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко. Трагедія сталася на ВД №26 у ТВО №85, що у селі Уніж Городенківського району», - про це йдеться у заяві Івано-Франківського обласного виборчого штабу кандидата у Президенти України Юлії Тимошенко. Повідомив кореспондент Гал-інфо в Івано–Франківську.

  

Зокрема, у повідомленні зазначено: «Відомо, що напередодні у нього та секретаря виборчої дільниці від кандидата у президента Юлії Тимошенко стався конфлікт з представниками опозиційного кандидата Віктора Януковича, які повернулися до сільського клубу, де знаходиться виборча дільниця, після святкування дня народження. Представник Юлії Тимошенко чесно виконував свою роботу - чергував на дільниці, де повинен був забезпечити пічне опалення. Внаслідок сутички, сталося непоправне - смерть людини. Це перша жертва президентських перегонів, яка, сподіваємося, буде єдиною.

 

Водночас на виборчій дільниці, де стався трагічний випадок, встановлено зникнення виборчих бюлетенів, які зберігалися в сейфі.

 

Нині виборчий штаб Юлії Тимошенко приносить співчуття родині покійного та закликає представників кандидата Януковича до порядку, гідної поведінки та стриманості під час волевиявлення громадян України. Ми вимагаємо припини розбійні напади, погрози та залякування людей. Ми вимагаємо від усіх штабів Януковича переглянути поведінку своїх представників та відкликати з дільниць всіх, хто знаходиться сьогодні там у нетверезому стані чи створює будь-яку агресію та конфлікти. Ми вимагаємо завершити ці перегони у порядку, визначеному законодавством України та встановленими правилами поведінки.

 

Також ми вимагаємо від правоохоронців з’ясувати причини трагедії на виборчій дільниці у селі Уніж та покарати винних у заподіянні смерті людини».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ