Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На озері Байкал знайшли тіло Ігоря Заріцького: розслідування трагедії контролює Ющенко

На озері Байкал, що в селі Задорожнє Миколаївського району Львівської області, водолази щойно знайшли тіло Ігоря Заріцького. Цей 15-річний хлопець трагічно загинув 29 червня. Розслідування цього випадку на контролі Президента України Віктора Ющенка.

Нагадаємо, що Ігор Заріцький потонув посеред білого дня на очах десятків очевидців. Водій скутера, що хвилею перевернув його надувну камеру, далі собі катався по озеру... Свідків трагедії це обурило настільки, що вони були готові вчинити самосуд і вже йшли валити вибудувані на березі «панські» дачі… Чіпляючись за останню надію, батьки Ігоря розвішали по довколишніх селах оголошення з його фото. Сподіваються, що він якимось дивом виплив… Детальніше читай тут.

Також додамо, що 9 липня прокурор Львівської області Олексій Баганець дав екстрену прес-конференцію, зазначивши, що інформацію про трагедію на озері Байкал від нього приховали. Прокурор був обурений тим, що на той час не було порушено кримінальної справи. За його словами, районна міліція аргументувала свою позицію тим, що не знайдено тіло. Однак кримінальну справу тоді ж і порушили. При цьому прокурор області зазначив, що її розслідуватиме обласне управління міліції, а не районне.   

12 липня з’явилась інформація про те, що розслідування загибелі Ігоря Заріцького взяв під особистий контроль Президент України Віктор Ющенко. 

Додамо, що 10 липня в телепрограмі журналіста С.Шустера на телеканалі «Україна» народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що на Львівщині трагічно потонула дитина, до чого причетні два міліціонери. Про який саме випадок йдеться, Вадим Колесніченко не уточнив.





Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ