Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На пл. Ринок презентували 100-тий Бандеромобіль

Із початку повномасштабного вторгнення російських окупантів команда гумористичного проєкту «Наші без раші» (Kolegi Studio) почала створювати бойові броньовані, оснащені зброєю, автомобілі для наших захисників.

Особливість машин у тому, що вони оснащені спеціальними турелями для кріплення кулеметів і називають їх Бандеромобілями. Відтак сьогодні на пл. Ринок презентували машини, які готові до відправлення на фронт, зокрема ювілейний сотий Бандеромобіль, який виготовили для добровольчого батальйону «Карпатська Січ».

Як повідомили в пресслужбі ЛМР, мер Львова Андрій Садовий подякував львівським підприємцям за патріотизм і допомогу військовим.

«Для мене велика честь, що Роман Гапачило – львівський гуморист, людина яка займається бізнесом, символізує собою весь підприємницький рух нашої України. Це наші патріоти. Вони з перших днів війни роблять все можливе і неможливе, щоб наші військові були захищені і могли виконувати свій обов’язок. Якщо б не наші підприємці, які знаходять кошти, які логістично продумують як доставити сюди автомобіль, то було б важко всім. Сьогодні всі за одне, всі за перемогу», - наголосив мер Львова Андрій Садовий.
Як розповів Роман Гапачило, ювілейний сотий автомобіль для батальйону «Карпатська Січ» виготовляли найдовше. Тут встановлено американський кулемет, а біля водія і стрільця встановили бронепластини.

«Ми вже відправили на фронт 108 машин. Соту, яка сьогодні є також на пл. Ринок, робили найдовше. А загалом ми вже зробили 116 Бандеромобілів, а замовлень маємо на більше як 700 машин», - відзначив Роман Гапачило.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ