Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На початок 2006 року у Львові було 188 збиткових підприємств

На початок 2006 року збиткових підприємств у Львові було 188. При перевірках було виявлено 13 порушень, а в результаті роботи податківців збитки зменшилися на суму 14 млн 539,4 тис. грн.
У Львові налічується 2064 підприємства, які взагалі не подають звітності, з них понад 1180 – більше року. Вони також знаходяться у полі зору податкових органів. З початку року при їх перевірках було виявлено 308 порушень, застосовано штрафних санкцій на суму близько 160 тис. грн, а до оподаткування залучено 226 суб’єктів господарювання.
Платників податків, які при валових доходах понад 1млн грн нараховують незначні суми з податку на прибуток, відносять до розряду “мінімізаторів”. Минулого року їх було 1093. Кожний другий керівник підприємств з низьким податковим навантаженням був заслуханий на комісії у податковій. Про те, що й тут є “приховані” резерви, свідчать цифри: при проведенні перевірок виявлено 93 порушення, донараховано узгодженого податкового зобо’язання на суму 539 тис. грн.
Сектор місцевих податків, зборів, ресурсних та неподаткових платежів ДПІ у м.Львові навів такі дані: з початку року проведено 4198 невиїзних документальних перевірок, в результаті яких було виявлено 231 порушення та донараховано майже 94 тис. грн, до оподаткування залучено 102 суб’єкти господарської діяльності. Про це повідомляє сайт податкової адміністрації у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ