Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На п’ятий «Львівський Бал» зголосилася рекордна кількість дебютантів

П'ятий щорічний «Львівський Бал» відбудеться 25 квітня 2009 року у приміщенні львівського Будинку вчених. Метою проведення щорічного «Львівського балу» є відновлення історичної традиції проведення класичних балів у Львові та підтримання іміджу Львова як культурного центру України з давніми європейськими традиціями, -- розповів організатор проекту Андрій Цебенко.
Вестиме ювілейний «Львівський бал – 2009» Король Лев з двома фрейлінами. Придворна свита Короля навчатиме усіх присутніх на балу гостей манерам спілкування і поводження з королівськими особами. Також під час балу Принц серед незаміжніх дам обере Принцесу балу.
Для присутніх на балу представлять ексклюзивний показ колекції провідних дизайнерів-учасників «Lviv Fashion Week», показові виступи з бальних і латиноамериканських танців від професійних танцюристів з Української Ради Танцю. Вперше на «Львівському балу» відбудуться показові виступи переможців Першого відкритого чемпіонату міста Львова з бальних танців. Родзинкою цьогорічного балу стануть показові виступи віце-чемпіона світу зі степу, переможця національного талант-шоу «Танцюють всі» – Останіна Олександра з Одеси, який спеціально до «Львівського балу» готує танцювальну програму.
З нагоди святкування першого ювілею організатори «Львівських балів» влаштують першу фотовиставку кращих робіт провідних львівських фотохудожників, які в різний час були офіційними фотографами свята. Зокрема, це роботи Володимира Шурубури, Юрія Собенка та Володимира Щурка.
Як зазначають організатори, цього року вперше за історію проведення «Львівських балів», охочих стати дебютантами зголосилося вдвічі більше, ніж може вмістити приміщення Будинку вчених. Тому кращі пари, які пройшли відбірковий етап, додатково навчаються двом танцям – полонезу та віденському вальсу, з яких розпочнеться святкове дійство.
Організатори ставлять собі за мету відновлення історичної справедливості – сприяти спорудженню у Львові пам’ятника Королю Леву, чиїм ім’ям назване місто. На офіційному сайті балу триває відкрите голосування, яким буде визначено одне з чотирьох місць, де має постати пам’ятник Королю Леву. Остаточні результати голосування будуть оприлюднені 25 квітня 2009 року на ювілейному «Львівському балу».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ