Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На "Раві-Руській" львівські митники затримали понад 8 тонн м‘ясопродуктів

Більш як 8 тонн м’ясопродуктів затримали працівники Львівської митниці у міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» (Львівська обл.). Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської митниці.
Згідно з документами, які подав до митного контролю громадянин Республіки Польща, на адресу одного з приватних підприємців Львівщини везли 24 палети (20 439 кг) свиного мороженого сала. Однак під час огляду було виявлено, що на восьми з них вантаж значно відрізняється. Лабораторні дослідження підтвердили, що це обрізки свинини, які є сумішшю жирової, м’язової та сполучної тканини з різним вмістом жиру, вміст м’яса в них перевищує визначені норми, тому його слід класифікувати за іншим кодом товару. В такий спосіб, подавши до митного контролю документи, що містять неправдиві дані щодо найменування, асортименту та вартості товару, громадянин сусідньої держави намагався уникнути сплати митних платежів у повному обсязі.

Як наслідок, товар (обрізки свинини вагою 8 157 кг) та вантажний автомобіль «Рено» з напівпричепом загальною вартістю 256 559,61 грн. затримано.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ