Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На прибирання і реконструкцію лісопарку «Білогорща» просять 800 тис. грн

Учора, 10 листопада, під час засідання сесії Львівської міської ради депутат від ВО «Свобода» Тарас Гупало звернувся до влади Львова щодо наведення ладу у лісопарку Білогорща.

За його словами, до нього звернулися мешканці мікрорайонів Левандівка та Білогорща з проханням негайно вжити заходів з приведення лісопарку Білогорща в належний санітарний та естетичний стан.

«Мешканці наполягають на негайному капітальному ремонту доріжки з вул. Широкої до П’ятого парку, її освітлення, встановлення на ній лавок та урн. Окрім цього, провести очистку лісопарку від порослі та самосіву. Ці роботи необхідні для можливості використання мешканцями парку як чи не єдиного місця для відпочинку в цій частині міста, а також для проходу до місць праці», - сказав Гупало.

Він додав, як відомо, цього року з бюджету міста на санітарне утримання лісопарку «Білогорща» площею майже 190,0 га виділено лише 160,0 тис. грн., що є вкрай недостатнім. 

«Прошу передбачити в проекті міського бюджету 2017 року виділення із загального фонду 500 тис. грн. на санітарне прибирання лісопарку «Білогорща», а також з бюджету розвитку 300 тис. грн. на проект реконструкції цього лісопарку. Принагідно повідомляю, що мешканці неодноразово проводили толоки в парку та зобов’язуються й надалі долучатись у формі екологічних акцій до його прибирання», - сказав Гупало.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ