Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На сесії ЛМР заслухають звіт Андрія Москаленка

Звіт першого заступника міського голови Львова Андрія Москаленка включено до порядку денного сесії ЛМР на 25 травня 2023.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Як зазначено в пояснювальній записці до відповідного проєкту ухвали, сумнівними є ряд рішень виконавчого комітету ЛМР, до складу якого входить Андрій Москаленко, які були прийняті в розрізі реалізації делегованих повноважень у сфері містобудівного та бюджетного планування, що викликали чималий резонанс у ЗМІ та громадськості. 

Зокрема мова йде про публікації видання Наші гроші.Львів щодо видачі містобудівних умов та обмежень на будівництво будинків на вул. Поповича, 6, скасовані судом містобудівні умови по вул. Тернопільській, 42 та дозволу на будівництво 55-метрового готелю.

За результатами звіту депутати мають намір визнати роботу першого заступника міського голови – заступника міського голови з економічного розвитку Андрія москаленка задовільною або незадовільною.

Крім звіту Андрія Москаленка заплановано заслухати звіт заступника міського голови - бізнес-омбудсмена Львівської міської ради Сергія Кіраля.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ