Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На сферу благоустрою у Львові націлився «сімейний підряд» родини Клименюків

Як неодноразово повідомляло Гал-інфо, у львівської мерії останнім часом з’явилася «улюблена» фірма, яка все частіше виграє тендери на закупівлю послуг, що пов’язані з встановленням та поточним ремонтом «елементів благоустрою» у районах Львова.

Йдеться про приватне підприємство "ВКВ-Сервіс", яке регулярно перемагало у закупівлях структурних підрозділів Львівської міськради: передусім, тих, що організовувались райадміністраціями - Галицькою, Личаківською, Франківською, Залізничною, Сихівською. У тому числі, як свідчать факти, «перемагало» нечесним шляхом, у вигляді вчинення антиконкурентних узгоджених дій.

Нагадаємо, що керівником, засновником та бенефіціарним власником даного підприємства, яке спеціалізується на виробництві електроосвітлювального обладнання, є Клименюк Дмитро Олександрович.

Водночас, за наявною інформацією, благоустроювати Львів за бюджетні кошти (отримані за результатами закупівель) останнім часом розпочала також дружина Дмитра Клименюка – фізична особа-підприємець Клименюк Євгенія Анатоліївна.

Із відкритих джерел, зокрема, вбачається, вбачається, що станом на даний час ФОП Євгенія Клименюк (основний вид діяльності якої - неспеціалізована оптова торгівля) перемогла у 16 закупівлях на суму майже 800 тис. грн.

У їх числі – 4 допорогові закупівлі, що організовувались Личаківською райадміністрацією Львівської міської ради (на 99,2 тис грн), 2 закупівлі Галицької райадміністрації (на 97,1 тис грн), 3 закупівлі відділу освіти Шевченківського та Залізничного районів управління освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міськради (на 86,7 тис грн). При цьому закупівлі Личаківської райадміністрації (більшість з яких була проведена у цьому році) стосуються закупівель дорожного обладнання (урн для сміття та відер до урн), закупівлі Галицької райадміністрації (проведені наприкінці минулого року) стосується встановлення конструкцій велопарковки та бетонних антипаркувальних півсфер.

Зазначимо, що кілька років тому з подібних дрібних закупівель починала вищеназвана фірма Дмитра Клименюка "ВКВ-Сервіс", яка станом на даний час загалом перемогла у 116 закупівлях на суму 20,73 млн грн. Фактично половина з них – це закупівлі, що організовувались райадміністраціями Львівської міськради.

За інформацією системи YouControl, ПП "ВКВ-Сервіс" (ЄДРПОУ 37362544) було створено 15.10.2010 року. Адреса підприємства - Жовківський р-н, с. Звертів, вул. УПА, буд. 101.

Фізична особа-підприємець Клименюк Євгенія Анатоліївна (Львів, вул. академіка Павлова, буд. 5, кв. 8) була зареєстрована 04.10.2010 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ