Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Старосамбірщині викрили зловмисника, причетного до незаконної порубки дерев

Як повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області, в Старосамбірське відділення поліції 29 січня надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що у лісовому масиві поблизу одного з сіл району здійснюється незаконна порубка дерев.
Фото: поліція Львівської області

На місце події негайно прибули працівники сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, а також дільничні офіцери територіального відділення поліції. Правоохоронці виявили поблизу лісу причіп, завантажений деревиною хвойних порід без маркування.

Проведеними заходами поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 52-річний місцевий мешканець. Чоловік повалив дерева бензопилою і мав намір використати їх для власних потреб.

17 незаконно зрубаних колод правоохоронці вилучили та передали на зберігання в лісогосподарство. Сума заподіяних збитків встановлюється.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.246 (незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, в одному з сіл Жовківського району виявили незаконно вирубані дерева.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ