Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На свята кількість осіб, що виїздили за кордон, зросла на 10%, – Львівський прикордонний загін

Протягом свят кількість людей, які виїздили за кордон, збільшилась на 10%, rількість транспортних засобів, що перетнули кордон, зросла на 9%.Про це вчора, 22 січня, на прес-конференції повідомив полковник, начальник Львівського прикордонного загону Олександр Адамчук.

Як він зауважив, в середньому за добу в пунктах пропуску Львівського прикордонного загону оформлюється близько 12 тис. осіб та до 5 тис. транспортних засобів ( з них 150 вантажних автомобілів, 50 автобусів, 15 вантажних потягів та 18 літаків).

Своєю чергою полковник, начальник Мостиського прикордонного загону Аркадій Кошонько розповів, що в середньому за добу в загоні, що він очолює, оформляють близько 14 тис. осіб та до 4 тис. транспортних засобів 323 – вантажні автомобілі, 50 – автобусів та 8 вантажних потягів).

Він також зазнчив, що в ПП Мостиського прикордонного загону кількість пасажиропотоку зросла в 1,5 раза.

Довідка.

Львівський прикордонний загін охороняє державний кордон, що межує з Республікою Польщі, на ділянці протяжністю майже 220 км. Цей кордон є в межах Львівської, Волинської, а також Рівненської областей. На ділянці відповідальності прикордонного загону є 6 пунктів пропуску ( 2 – автомобільні, 2 – для повітряного сполучення, 2 – залізничні).

Мостиський прикордонний загін здійснює охорону держаного кордону в межах Львівської області (Яворівський, Мостиський, Старосамбірський Турківський райони). Протяжність ділянки державного кордону сягає близько 175 км. Функціонує 6 пунктів пропуску ( 3 – автомобільні, 2 – залізничні, 1 – пішохідний перехід).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ