Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сихові розпочали будівництво нового готелю до Євро-2012

У Львові на проспекті Червоної Калини розпочали будівництво п’ятиповерхового готелю. Замовником будівництва є ТзОВ „Авто-плюс”. На сьогодні будівельниками закладено половину фундаменту, а завершення будівництва і здача в експлуатацію готелю запланована на четвертий квартал 2009 року. Про це сьогодні, 6 березня, „Гал-info” повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на департамент „Євро-2012”.
У новому готелі на п’яти поверхах зможе розміститися 80 осіб. „Зараз у нас головна увага звернена на саме будівництво. Трішки пізніше ми почнемо деталізувати інтер’єр та інфраструктуру готелю, а також візьмемося за питання „зірковості”, а вже потім буде прийнято назву готелю”, – розповіла директор ТзОВ „Авто-плюс” Мирослава Романчак.
Нагадаємо, що зараз у Львові на 11 ділянках, наданих у користування Львівською міською радою, ведеться будівництво нових готелів. Ще 16 земельних ділянок чекають відповідних дозволів чи відводяться у користування.
Найближчий аукціон з права оренди трьох земельних ділянок для будівництва готелів до „Євро-2012” відбудеться у квітні цього року. На аукціон виставлять три ділянки – на вул. Сулими-Спокійній; вул. Липова Алея-Стуса та вул. Стрийська,12-Зарицьких.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ