Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Сихові в ями на дорогах уже засипали 27 тонн холодного асфальту

У місті проводять ямкові ремонти доріг. Із застосуванням холодного асфальту перш за все ліквідовують гостроаварійні ями на дорогах, які можуть стати причиною ДТП. Це в першу чергу ями глибиною 10-15 см, – повідомила прес-служба ЛМР.

 

«Менші ямки глибиною до 10 см засипатимуть гарячим асфальтом, як тільки для цього будуть сприятливі погодні умови. Адже з холодним асфальтом можна працювати і при мінусовій температурі – головне, щоб було сухо. А гарячий асфальт вимагає теплої погоди. Ми все таки більше орієнтуємося на гарячий асфальт, адже він є дешевший, ніж холодний. Ми замостили уже 190 м кв. доріг, використавши 27 т. асфальту. Потрібно ще замостити 300 м. кв.», – розповідає голова Сихівської районної адміністрації Іван Лозинський.

 

Уже відремонтували частково вул. Зелену, пр. Червоної Калини, Хуторівку.  Зараз роботи тривають на вул. Сихівській. Також ямки засипали частково на вул. Сяйво на пр. Чорновола, на вул .Липинського, на пр. Свободи, на пл. Галицькій,  на пл. Міцкевича, на пл. Юра тощо. Як розповів заступник голови Залізничної районної адміністрації, сьогодні ремонтники працюють у районі Білогорщі. Завтра заплановано роботи на вул. Сяйво та на вул. Виговського тощо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ