Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На трамвайних зупинках у Львові запрацювали інформаційні табло

З 30 червня відновили роботу інформаційні табло на трамвайних зупинках, повідомила прес-служба Львівської міської ради з посиланням на відділ оперативного реагування ЛКП «Львівавтодор».

Інформаційні табло на зупинках електротранспорту у Львові, на яких відображається інформація про час приїзду трамвая на певну зупинку, відновили роботу з 30 червня. Табло не працювали через постійну зміну графіків трамваїв.

«На сьогодні система в загальному працює добре. З 24 табло працюють 18, не працюють 6. Не працюючі табло – це табло розміщені на вул. Личаківській і вул. Чернівецькій, де зараз тривають ремонтні роботи і, відповідно, трамваї не курсують на цих вулицях.

Проблеми у роботі табло виникають, в основному з двох причин. Перша причина – не відображається коректно інформація про прибуття транспорту через відсутність GPS-сигналу. Друга причина – зміни графіку руху трамваїв чи зміна кількості вагонів на маршруті.

Саме відтоді, коли трамвай № 2 почав курсувати на Сихів інформаційні табло перестали нормально функціонувати. Також змінювалися маршрути й інших трамваїв. Тож через відсутність чіткого графіку трамвайних маршрутів та через їхню зміну табло не могли працювати стабільно», - розповів начальник відділу оперативного реагування ЛКП «Львівавтодор» Микола Жолубович.

Нагадаємо, інформаційні табло на зупинках електротранспорту функціонують у Львові вже два роки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ