Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На участь у Х Всеукраїнському спортивному фестивалі вже зголосилися спортсмени з 15 областей України

Спортсмени з 15 областей України вже зголосилися взяти участь у Х Всеукраїнському спортивному фестивалі, який 16-22 жовтня проходитиме у Львові. Про це сьогодні, 15 жовтня, повідомив голова Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення „Спорт для всіх” Петро Мартин. Щоправда, за його словами, організатори фестивалю очікують, що до Львова приїдуть представники приблизно з 20 областей України. Загалом же у Всеукраїнському фестивалі традиційно бере участь близько 2-3 тисячі молодих спортсменів. Цього року приблизно 300 учасників будуть з інших областей України.
Як повідомив виконавчий директор фестивалю Юрій Козій, програма фестивалю проходить у двох напрямках – спортивному та культурному. Молоді спортсмени змагатимуться у 9 видах спорту, а також матимуть можливість безкоштовно відвідувати масові культурні заходи, зокрема матимуть екскурсії у Львівський історичний музей, музей історії релігії, аптеку-музеї, Шевченківський гай, Личаківський цвинтар, а також відвідуватимуть львівські театри. Для іногородніх спортсменів буде організовано чотири екскурсії замками Львівщини. Крім цього, для учасників фестивалю проводитимуть безкоштовні дискотеки в дискоклубах. Закінчиться фестиваль величезним гала-концертом у культурно-розважальному комплексі „Романтик”, якому передуватимуть конкурс графіті на спортивну тематику „Будьмо”, а також безкоштовні відвідини боулінг та більярд-клубів.
Як наголосив Юрій Козій, у фестивалі можуть брати участь лише спортсмени-аматори, якщо ж молода людина матиме розряд, вищий за перший, то вона не допускатиметься у змагання профільного виду спорту. Спортсмени змагатимуться у таких видах: міні-футбол, баскетбол, волейбол, боулінг, більярд, армреслінг, бадмінтон, настільний теніс і шахи. Всі учасники фестивалю отримають пам’ятні призи, а крім цього визначено 244 основних призових місць. Орієнтовний бюджет фестивалю – 50 000 гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ