Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Великдень на Львівщині без опадів - до 15 градусів тепла

Синоптики Українського гідрометеорологічного центру обіцяють на Великдень, 4 квітня, протягом дня без опадів, вранці можливий туман. Зокрема, у Львові, 4 квітня, протягом дня стовпчик термометра максимум підніметься до 15 градусів тепла, вітер південний 5 м/с.

 

Таку ж погоду слід очікувати і на Львівщині. Так в області у неділю, 4 квітня, синоптики обіцяють без опадів, протягом дня температура повітря становитиме в середньому від 10 до 16 градусів тепла, вітер західний, південний 3-5 м/с.

 

У суботу ж синоптики прогнозують у Львові та області місцями опади. Відтак у Львові  завтра, 3 квітня, вранці синоптики обіцяють туман, вдень можливий дощ а уже ближче до вечора у місті буде без опадів. Протягом дня температура повітря становитиме 10 градусів тепла, вітер західний 6м/с.

 

У області у суботу, 3 квітня, буде дещо тепліше. Там протягом дня температура повітря коливатиметься від  9 до 12 градусів тепла, місцями незначні опади, вітер південний 3-5 м/с,  але переважно на Львівщині буде суха хмарна погода.

 

Додамо, що найхолодніше 4 квітня у Львові було 1963 року, тоді стовпчик термометра опустився до позначки 5,1 градуса морозу, а найтепліше - 1986-го, тоді температура повітря становила 21 градус тепла.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ