Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На відпочинок до Туреччини: трійка найкращих курортів

Байдуже – осінь за вікном чи зима – коли хочеться попрямувати на відпочинок поближче до моря, теплі країни мають відкриті двері для українських туристів цілорічно. Один з кращих варіантів – Туреччина!

Правду кажучи, в на сьогоднішній день українці можуть запросто обрати країну, де мають намір провести відпустку – достатньо хоча б переглянути тури на Rozetka Travel, де, безсумнівно, кожен охочий зможе підібрати для себе найбільш підхожий варіант. І мова йде не тільки про Туреччину, а й інші не менш привабливі країни з теплим і приємним морем.

Але якщо ви остаточно зосередились на Туреччині і маєте бажання ві-дпочивати саме в цій курортній країні, не зайвим буде мати хоча б базову інформацію про найкращі курорти, де провести відпустку можна незабутньо та з максимальною користю.

№1 Аланія

Це особливо популярний серед українців курорт, де широкий вибір готелів, добре розвинута інфраструктура, словам, створені всі необхідні умови для якісного та змістовного відпочинку, котрий закарбується в пам’яті надовго.

На туристів очікує:

  • Досить доступні ціни за путівку (якщо порівнювати з іншими курортами);
  • Оптимальні кліматичні умови та одні з кращих пляжів;
  • Незабутні розваги та активне дозвілля – і для дорослих, і для дітей;
  • Топове харчування;
  • Чисте та тепле Середземне море.

№2 Анталія

Ще один дуже затребуваний та часто відвідуваний турецький курорт, який славиться не тільки сучасними готелями та добре розвиненою інфраструктурою, але й чималою кількість визначних місць, зокрема, варто згадати хоча б так звані Ворота Адріана, неперевершений водоспад Дюден та інші не менш цікави місцини, де можна побачити чимало цікавого та зробити незабутні світлини.

№3 Сіде

Даний курорт в Туреччині є ідеальним варіантом для сімейного відпочинку. По-перше, тут зосереджена величезна кількість курортних центрів, по-друге, місто славиться визначними та пам’ятними місцями, і по-третє, розвинена інфраструктура гарантує і незабутній відпочинок, і веселі розваги, і активне дозвілля.

Певна річ, в Туреччині функціонує значно більше відмінних курортних точок, де гостинно приймають українських туристів та роблять все для того, аби гості відпочили належним чином, набралися сил та віднайшли масу незабутніх вражень.

А отже, якщо вас цікавлять тури до Туреччини, велкам на сайт надійного туристичного агентства «Розетка Тревел» - тут ви завжди зможете всього в декілька кліків замовити путівки до кращих курортів на максимально вигідних умовах!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ