Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

На Волинь завітала делегація з Ужгорода

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко зустрівся з делегацією із Закарпаття на чолі з секретарем Ужгородської міської ради Арсеном Мелкумяном. Про це повідомили 6 вересня Гал-інфо у пресслужбі Волинської ОДА.
Фото Волинська ОДА

Представники місцевих органів самоврядування завітали на Волинь для участі у заходах з нагоди Дня міста Луцька.  

Представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Волині та Закарпаття обмінялися досвідом роботи з окремих питань реалізації державної політики в регіонах, а також обговорили шляхи подальшої співпраці.

Опісля представники делегації з Ужгородської міської ради спільно з першим заступником голови облдержадміністрації Сергієм Мовенком та начальником управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації Ольгою Чубарою ознайомилися з історичною, культурною та архітектурною спадщиною Луцька. Зокрема, представники місцевих органів самоврядування Ужгорода побували у Луцькому замку та Художньому музеї.

Гості були приємно вражені інфраструктурою обласного центру, великою кількістю пам’яток історії та архітектури, бережним ставленням волинян до національних та духовних традицій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ