Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На впорядкування дитячих і спортивних майданчиків з міського бюджету виділено 99,5 тис. грн

На проведення робіт із впорядкування дитячих та спортивних майданчиків з цільового фонду розвитку соціальної інфраструктури міського бюджету районним адміністраціям виділено 99,5 тис. грн. Таке рішення було прийнято виконавчим комітетом Львівської міської ради. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
 Зокрема, Галицькому району виділено 17 тис. грн.  З них - 8 тис. грн на впорядкування майданчика на вул. Менделєєва, 8,  а  ще 9 тис. грн - на майданчик на вул. Сянській, 6. У Франківському районі міста впорядкують місце для ігор дітей на вул. Науковій, 58  та в парку на вул. Труша,  на які виділено  6 тис. грн. і  15 тис. грн відповідно. На впорядкування дитячих майданчиків у Залізничному районі райадміністрації виділено  18,5 тис. грн. Зокрема, впорядковуватимуть майданчики на вул. Одеській, 18, вул. Дозвільній, 1 та вул. Кульпарківській, 130. У Шевченківському районі впорядковуватимуть два майданчики: на вул. Зустрічній, 7-а, на який виділили 5 тис. грн, і майданчик  на розі вул. Погідної – Смілої, на який виділили 7 тис. грн. Для облаштування майданчиків на вул. Пасічній, 2 (парк “Личаківський”) та вул. Кармалюка, 4 Личаківська райдержадміністрація отримала  15 тис. грн. На Сихові обидва майданчики, які впорядковуватимуть, розташовані на пр. Червоної Калини – за номерами 99 і 102. На ці роботи з міського бюджету виділено 16 тис. грн.
Загалом у Львові є понад 500 зареєстрованих дитячих майданчиків і ще близько 250, документацію на які лише готують. Цього року на їхній ремонт та облаштування виділено 300 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ