Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вул. Пекарській демонтували два МАФи

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/2
За словами заступника міського голови з містобудування Любомира Зубача, на вул. Пекарській, 65 демонтували дві тимчасові споруди, а також працюватимуть над тим, аби демонтувати ще 5 МАФів.

"Мінус два МАФи на вулиці Пекарській. Демонтували тимчасові споруди, що заважали реконструкції вулиці.

На фото видно процес демонтажу на Пекарській, 65. Фактично, за документами це 2 кіоски, які були з’єднані та виглядали як один павільйон. Приємно, що обійшлося без конфліктів. Нині більшість власників МАФів розуміють, що позиція міста чітка і зрозуміла: на вулицях, де відбувається масштабна реконструкція, тимчасовим спорудам не місце, особливо якщо вони стоять на хідниках, велодоріжках чи заважають озелененню вулиць.

Щодо решти кіосків з Пекарської. Є ще 5 павільйонів, на яких великими буквами написано «продається» або "оренда". Роблю з того висновок: вони підприємцям не потрібні і їх треба забирати. Будемо над цим працювати", - зазначив Любомир Зубач.

Нагадаємо, минулого тижня під час засідання виконавчого комітету міський голова Львова Андрій Садовий наголосив на важливості демонтажу тимчасових споруд, що встановлені на хідниках і перешкоджають руху пішоходів.

На вул. Пекарській демонтують МАФи, що встановлені на хідниках

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ