Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вулиці Пекарській облаштували громадський простір замість демонтованих МАФів

Як повідомили у ЛКП «Львівавтодор», на вул. Пекарській, біля Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, замість демонтованих МАФів облаштували невеличкий громадський простір.
фото - пресслужба ЛМР

"На цій  ділянці встановили 5 лавок, територію замостили новою плиткою, засіяли газончик. У планах посадити ще ясен. У затінку дерев, які тут ростуть, можна присісти на лавку та сховатися від літньої спеки.

Роботи виконані у межах проєкту реконструкції вул. Пекарська", - розповідають у ЛКП "Львівавтодор".

Нагадаємо, проєктом реконструкції вул. Пекарської, який розробило ЛКП "Інститут просторового розвитку", було передбачено капітальний ремонт проїзної частини з бруківки та мозаїки із заміною конструктивних шарів, влаштування місць для паркування, будівництво велосипедних доріжок та велосипедних смуг, капітальний ремонт покриття тротуарів, заміна наявних мереж водопостачання та каналізації, зовнішнього освітлення, зовнішнього газопостачання, електропостачання, теплопостачання, мереж зв’язку. Окрему увагу приділили облаштуванню благоустрою всієї території. Роботи проводило ТзОВ "Вельт-Капітал" упродовж 2020-2021 років. Вартість робіт – 109,4 млн грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ