Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На вихідних на Львівщині прогнозують погіршення погодних умов

12 – 13 грудня у зв’язку із проходженням активних атмосферних фронтів від циклону, що зміщується з Балкан на територію України, очікується ускладнення погодних умов на території Львівської області.
Фото Луцька міська рада

Про це інформує пресслужба Львівського гідрометцентру.

Зокрема повідомляється, що 12 грудня на Львівщині очікуються значні опади (дощ, мокрий сніг та сніг), на півдні регіону - сильний мокрий сніг та сніг. Подекуди ожеледь, налипання мокрого снігу. 13 грудня синоптики прогнозують сильні снігопади. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-західний, 9 – 14 м/с, хуртовини. 

Приріст висоти снігового покриву становитиме 15 – 25 см (ІI рівень небезпечності, помаранчевий).

Такі погодні умови можуть негативно впливати на функціонування господарського комплексу області: спричиняти порушення та припинення руху транспорту на дорогах та вулицях, ускладнювати роботу підприємств енергетики, зв’язку, будівництва та комунального господарства. 

Інформація буде уточнюватись попередженнями та щоденними прогнозами погоди.

Також 11 грудня у зв'язку із відлигою в горах Львівської області очікується помірна сніголавинна небезпека (ІІ рівень), а 12 - 13 грудня у зв’язку із снігопадами в горах Львівської області очікується значна снiголавинна небезпека (III рiвень).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ