Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Яворівщині відбулася зустріч щодо розв'язання питань працевлаштування населення

Сьогодні, 9 серпня, у приміщенні Яворівської філії Львівського обласного центру зайнятості провели зустріч з метою подальшої співпраці щодо працевлаштування ВПО та цивільного населення. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА.
Фото: Львівська ОДА

Серед учасників - заступник голови Яворівської РВА Андрій Тиндик, менеджера Консультативно-координаційного центру при ВА Алла Жмурко, представники центру зайнятості та ТОВ «Фуджікура аутомотів Україна-Львів», внутрішньо переміщені особи та мешканці району, які перебувають у пошуках роботи.

Зокрема під час зустрічі присутні обговорили комплекс соціальних послуг, які надає служба зайнятості для внутрішньо переміщених осіб та мешканців району, стан та потреби місцевого ринку праці, можливості працевлаштування, отримання психологічної та консультативної підтримки у пошуку роботи ВПО та цивільного населення, організації, за потреби, професійної підготовки/перепідготовки чи підвищення кваліфікації.

Представник ТОВ «Фуджікура аутомотів Україна-Львів» ознайомила учасників зустрічі з актуальними на підприємстві вакансіями та перевагами, які вони отримують після працевлаштування.

За результатами зустрічі учасники погодили організацію екскурсії на підприємство для ВПО.

Нагадаємо, при Яворівській РВА функціонує консультативно-координаційний центр, де ВПО можуть отримати безкоштовну юридичну, психологічну та гуманітарну допомогу, консультації щодо пошуку роботи.

Читайте також: У Львівській ОВА обговорили програму психічного здоров’я області

Центр працює з понеділка по п’ятницю з 09.00-17.00 у «Будинку воїна» в центрі міста Яворів, вул. Шашкевича, 1 А. Контактний номер телефону: 0674710344. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ