Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На Яворівському полігоні тривають збори з командирами батальйонів армійського об’єднання

Сьогодні, 28 серпня 2006 року, на Яворівському полігоні згідно з планом бойової підготовки на 2006 рік під керівництвом командира 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-майора Сергія Горошнікова розпочалися збори з командирами батальйонів (дивізіонів) армійського об’єднання та їх заступниками. Про це повідомляє офіційний сайт Міністерства оборони України.
Під час зборів офіцери батальйонної ланки поглиблюватимуть теоретичні знання з основних предметів командирської підготовки, удосконалюватимуть вміння і навички в управлінні підпорядкованими підрозділами при підготовці та веденні бойових дій, а також щодо експлуатації, обслуговування і ремонту штатного озброєння і воєнної техніки.

Крім того, метою зборів визначено підвищення рівня методичної майстерності офіцерів з питань організації і проведення заходів бойової підготовки та відпрацювання єдиного розуміння ними методики проведення занять з предметів навчання й виконання заходів повсякденної діяльності військ.
В рамках зборів їх учасники також вивчатимуть вимоги керівних документів з питань керівництва повсякденною діяльністю з’єднань, військових частин і підрозділів.
Збори з командирами батальйонів (дивізіонів) 13-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України та їх заступниками на Яворівському полігоні триватимуть до 31 серпня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ