Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

На заході та півдні України знову проблеми з "Київстаром"

На заході та півдні України виникають складнощі зі зв'язком мобільного оператора "Київстар" (Kyivstar), підтвердили у середу у компанії, вказавши на технічні проблеми та що йде робота над відновленням сервісів.

"Шановні абоненти, ми знаємо, що зараз виникають складнощі з голосовим звʼязком і роботою мобільного застосунку у ряді міст на заході і півдні України. Спеціалісти компанії працюють над відновленням сервісів. Робимо все можливе, щоб усунути технічні проблеми якомога швидше", - повідомили на Facebook-сторінці Київстару.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, вранці 12 грудня на "Київстар" здійснили потужну хакерську атаку. Атака спричинила технічний збій, у результаті якого тимчасово недоступні послуги мобільного зв’язку та доступу в інтернет. За фактом кібератаки на "Київстар", СБУ відкрила кримінальне провадження за вісьмома статтями Кримінального кодексу України.

[[410610]]

Вже у вечері 13 грудня перші абоненти "Київстар" почали повідомляти про відновлення зв'язку. Повідомлення про це почали з'являтися в соціальних мережах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ