Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

На Закарпаті мисливець ледь не перестріляв електриків

В Ужгородському районі мисливець ледь не перестріляв електриків, які вдерлися на його територію. Подія сталась 16 січня близько 20:00 у селі Нижнє Солотвино. Про це інформує відділ комунікації ГУ НП в Закарпатській області

44-річний чоловік, голова мисливської громадської організації, помітив невідомих, які намагалися пролізти на його обійстя через паркан. Аби налякати зухвальців, чоловік двічі вистрілив у повітря зі своєї гладкоцівкової рушниці.

Згодом виявилося, що невідомими особами були працівники Ужгородського РЕМ. Чоловіки пояснили, що підозрюють мисливця у крадіжці електрики. І коли той відмовився пускати їх до себе на перевірку, електрики вдалися до нетрадиційних методів. 

Зі свого боку, ПАТ "Закарпаттяобленерго" пояснило, що їх працівників обстріляли під час виконання ними службових обов’язків.

"Так, у с. Нижнє Солотвино Ужгородського району рейдова бригада у складі трьох інспекторів під кінець зміни навідалися до одного з домогосподарств із наміром оглянути електролічильник. Під час здійснення відеофіксації приладу обліку, до лічильника вийшла жінка, якій інспектори і повідомили, що є працівниками Ужгородського РЕМу і попросили забезпечити доступ до лічильника для його огляду.

Жінка, нічого не відповівши, повернулася до будинку. За кілька хвилин з хати вийшов чоловік і здійснив кілька пострілів. Слід додати, що електричний лічильник у згаданому дворогосподарстві встановлений на відстані 1 метра від паркану, з-за меж якого було видно сторонній предмет, встановлений безпосередньо на самому приладові обліку", - зазначається у повідомленні.

17 січня представники ПАТ «Закарпаттяобленерго» звернулися до Ужгородського ВП Головного управління національної поліції України в Закарпатській області з заявою, а також надали відеозйомку згаданих подій", - додано у повідомленні  прес-служби ПАТ «Закарпаттяобленерго».

Правоохоронні органи вивчають обставини нічного інциденту. Інформація про подію внесено до Журналу єдиного обліку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ