Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті 18-річний юнак, аби не сідати в тюрму, записався добровольцем до війська

Молодий житель Воловецького району Закарпаття крав із магазинів мобільні телефони. Коли його спіймали й розпочали кримінальне провадження, хлопець спробував уникнути відповідальності, записавшись добровольцем до війська. Про це повідомив відділ комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

Жінка-продавець звернулась до поліції із повідомленням,  що з прилавку зник мобільний телефон вартістю 3000 гривень. Заявниця пригадала, що один із відвідувачів цікавився мобільними телефонами.

Можливо, коли вона відволіклася, той викрав телефон з вітрини. Жінка описала підозрілого покупця.

Наступного дня із заявою звернувся продавець іншого мобільного магазину, який повідомив, що з вітрини невідомий хлопчина викрав дорогий мобільний телефон. Постраждалий  описав прикмети крадія правоохоронцям.

Прикмети злодія, які надали постраждалі, збігалися. Стало зрозуміло, що злочин скоїла одна й та сама особа.

Як з'ясувалось, грабіжником виявився 18-річний мешканець Воловецького району. Нещодавно хлопець навчався в училищі у Сваляві, звідки його нещодавно відрахували.

Згодом, щоб уникнути кримінальної відповідальності, хлопець записався добровольцем до війська. Наразі він знаходиться у військовій частині у Львівській області. Там його й знайшли правоохоронці.

Хлопець зізнався у скоєному та розповів, що один крадений телефон він продав за 500 гривень. Інший збути не встиг, оскільки був затриманий поліцейськими.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ