Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

На Закарпатті виявили дві проблемні точки, – КВУ

Голосування на Закарпатті розпочалося без ексцесів. За даними Закарпатської обласної виборчої комісії всі 807 дільниць відкрились вчасно.

«Якщо були запізнення з початком роботи, то на п’ять-десять хвилин. Зокрема, на одній із дільниць у Хустському районі», – повідомив Микола Сличко, голова Закарпатської обласної виборчої комісії.

Водночас Закарпатська обласна організація КВУ зафіксувала дві проблемні точки на Закарпатті. Про це розповів Дмитро Тужанський, голова обласної організації КВУ.

«Перша – це Тячів, де у суботу ввечері, 24 жовтня стало відомо, що не збігаються межі територіальних округів та дільниць з виборів депутатів Тячівської міської ради. Зараз йдеться про загрозу визнання недійсними результати від 2 до 5 дільниць (№10-14), – каже Дмитро Тужанський. – Щодо другої, то це село Кошелеве, Хустський район, там надійшла інформація, що зникли 200 бюлетенів для виборів сільського голови».

Проте згодом УМВС у Закарпатській області офіційно спростувало інформацію щодо зникнення бюлетенів у Кошелеві.

Також з початком відкриття виборчих дільниць у всіх районах та містах Закарпаття розпочав роботу регіональний екзит-пол, який проводить «Карпатський центр полінгових досліджень» на замовлення КВУ. Окремо вивчатимуться підсумки голосування за кандидатів на посади міських голів Ужгорода, Мукачева, Перечина, Хуста, Іршави, Чопа.

За словами Федора Шандора, керівника «Карпатського центру полінгових досліджень», загалом буде проведено не менше 2 тисяч інтерв’ю. Опитування розпочалися без ексцесів.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ