Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Закарпатті затримали прикордонника, що намагався за 10 тисяч гривень купити інформацію

фото ілюстративне
фото ілюстративне
фото ілюстративне
фото ілюстративне
фото ілюстративне
фото ілюстративне
1/3
На Закарпатті затримали прикордонника, що намагався за 10 тисяч гривень купити інформацію про розташування прикордонних нарядів іншого загону

На Закарпатті затримали старшого офіцера відділу оперативно-розшукового управління Західного регіонального управління Державної прикордонної служби за пропозицію неправомірної вигоди. Старший оперуповноважений пропонував 10 тисяч гривень військовослужбовцю Мукачівського прикордонного загону за надання службової інформації про розміщення прикордонних нарядів на державному кордоні. Цю інформацію прикордонник намагався використати з метою сприяння переміщенню тютюнових виробів поза пунктами пропуску.

Слідчі Львівського територіального управління ДБР, за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону, спільно з працівниками відділу Управління внутрішньої та власної безпеки Мукачівського прикордонного загону «Захід» задокументували факт передачі 10 тисяч гривень неправомірної вигоди. Зазначена сума неправомірної вигоди вилучена, старшого оперуповноваженого прикордонної служби затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За результатами проведення слідчих дій вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України) та клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

У випадку доведення провини, офіцеру Державної прикордонної служби загрожує від 4 до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна, або без конфіскації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ