Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

На земельному аукціоні з трьох земельних ділянок продано одну – за 2,5 млн грн

Сьогодні, 30 травня, на земельному аукціоні у Львівській міській раді з трьох запланованих ділянок продали тільки одну, а саме - на вулиці Кульпарківській, 226-а – вул. Наукова (б). Її стартова ціна була 1 146 833 грн 34 коп. Продали за 2,5 млн грн. Площа ділянки - 1 гектар. Вона призначена для промислового призначення, тут можна будувати громадську та житлову забудову, заклади торгівлі, виробництва, офіси. На цю ділянку було два покупці.
На ділянку на проспекті Чорновола, 45-б площею 0,2030 га та вул. Надійній (Сихівська промзона, ділянка №3) площею 1,3345 га покупців не знайшлося. Як сказав «Гал-info» заступник начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ігор Гуменчук, ділянку на Кульпарківській виставляли вже декілька разів, проте покупець знайшовся тільки тепер, оскільки вона знаходиться в шумовій зоні аеропорту, тому добре, що її продали хоча б за мінімальну ціну. Наступний земельний аукціон відбудеться протягом двох-трьох тижнів.
При плані в бюджеті залучити 52 млн грн за продаж землі, разом з цією ділянкою вже надійшло близько 25 млн грн. До продажу плануються на наступних аукціонах дві земельні ділянки під житло, земельні ділянки, які колись належали військовому відомству, 11 земельних ділянок під будівництво готелей в рамках програми підготовки до Євро-2012 та 6-8 ділянок під дворівневі стоянки.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ