Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

На Жовківщині 21-річний сирота отримав власне житло

На Жовківщині у селі Воля-Висоцька сьогодні, 15 жовтня, передали квартиру ще одній дитині-сироті - 21-річному Тарасу. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Зазначимо, що житло придбали за кошти держави. Загальна вартість об'єкту  -  365 тисяч гривень.

У 13 років, після смерті батьків, хлопець отримав статус дитини-сироти. Відтоді проживав в опікунів, навчався і закінчив Новоскварявську школу. Опісля закінчення навчального закладу пішов на службу до армії і звільнився з служби у 2020 році. 

«У квітні Тарас звільнився зі служби в війську, а вже зараз отримає своє помешкання, - зазначив заступник голови Львівської обласної державної адміністраціїтЮрій Холод. – Наприкінці листопада йому виповниться 22 роки. Думаю, квартира стане добрим стартом для хлопця. Ми вдячні йому за службу, а тепер бажаємо знайти добру роботу, свою другу половинку та щастя в житті».

У межах заходу Народний депутат Ростислав Тістик, наголосив, що підтримка сиріт та старших людей, всіх, хто потребує допомоги, у пріоритеті для команди Президента Володимира Зеленського. Відтак, програми фінансування та співфінансування соціально скерованих проєктів, особливо ті, які стосуються  придбання житла для дітей-сиріт та воїнів, точно будуть стабільно фінансуватися з держбюджету 2021.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ