Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Житомирщині на пожежі загинув 8-річний хлопчик, ще двох дітей вдалось врятувати

На Житомирщині в с. Болячів Брусилівського району на пожежі загинув 8-річний хлопчик, ще двох дітей 5 та 10-ти років надзвичайникам вдалось врятувати. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ДСНС України у Житомирській області.

ДСНС

Вчора, 15 серпня, о 23:45 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що в одному з приватних житлових будинків виникла пожежа. 

По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що веранда будинку повністю згоріла, а дах впав всередину помешкання. За інформацією, що була отримана від сусідів, в оселі перебувало троє дітей, яких батьки залишили вдома наодинці.

ДСНС

Вогнеборці увійшли до помешкання через вікно. В одній із кімнат вони виявили хлопчика – 2011 року народження. Продовжуючи розвідку бійці ДСНС також виявили в приміщенні дівчинку 2006 року народження. Вогнеборці винесли дітей на свіже повітря та передали лікарям швидкої допомоги.

Під час розвідки в будинку вогнеборці одночасно проводили гасіння пожежі в середині будинку. Отримавши змогу увійти до іншої кімнати, рятувальники продовжили пошуки третьої дитини. Згодом, 8-річного хлопчика було виявлено на підлозі кімнати без ознак життя.

ДСНС

О 01:35 рятувальники локалізували пожежу та о 08:15 — повністю ліквідували. Вогнем знищено покрівлю та домашнє майно на площі 84 кв.м.

Причина пожежі встановлюється.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ