Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НАБУ допитає главу МВС Арсена Авакова

Наступного тижня НАБУ допитає главу МВС Арсена Авакова з "чорної бухгалтерії" ПР. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив голова Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Мені не подобаються такі дозовані викиди інформації, таке враження, що ми перетворюємо провадження в серіали, цього не треба і не можна робити. Тому необхідний час, необхідний момент. Через 4 місяці після початку провадження нові й нові аркуші з'являються, що може свідчити про те, що якимось чином дозовано їх комусь хтось викидає. Я так розумію, що там чотири аркуші, я особисто не бачив", - заявив Холодницький.

Вчора міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Міністерство передасть Національному антикорупційному бюро України кілька оригіналів документів з "чорної бухгалтерії" Партії регіонів.

Зазначимо, що в середині вересня НАБУ отримало результати експертиз у справі "чорної бухгалтерії" ПР, була проведена ідентифікація почерків.

Раніше голова Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявляв, щооригінали документів у справі "чорної бухгалтерії" Партії регіонів за 2008-2012 рр. знаходяться в НАБУ.

Нагадаємо, що народний депутат Сергій Лещенко оприлюднив частину "чорної бухгалтерії" ПР. За підсумками аналізу цих документів депутат повідомив, що за І півріччя 2012 р. на Партію регіонів було витрачено близько 66 млн дол.

ua.112.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ