Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Начальник управління економіки Олег Забарило очолив транспортний департамент ЛМР

Начальник управління економіки Львівської міської ради Олег Забарило став виконувачем обов'язків керівника Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР.
Фото Олена Ляхович

“Ми повинні створити департамент. Для того, щоб його створити має бути відповідальна особа. На кого я маю покладати ці обов'язки? Тому я прийняв рішення, щоб доручити ці обов’язки Олегу Забарилу, який є толковий та фаховий працівник. Дуже талановитий. Він зараз взяв на себе цю відповідальність. Організаційну. Як воно буде далі - подивимось”, - прокоментував це призначення міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 33-річний Олег Забарило – заступник начальника управління – начальник відділу місцевих податків, тарифів та цін управління економіки департаменту економічної політики Львівської міської ради.

Новостворений Департамент міської мобільності і вуличної мережі буде мати у своєму підпорядкуванні управління вуличної інфраструктури, управління міської мобільності та управління безпеки.

“Стосовно конкурсу (на посаду керівника Департаменту міської мобільності, - ред.) відкрию вам одну таємницю. Якщо я не попрошу людину, щоб вона брала участь в конкурсі, то, на превеликий жаль, ми не маємо позитивних результатів за всю мою діяльність, призначаючи впродовж 15 років людей на роботи. Рівень зарплати людей, який зараз є в місті. Вибачте мене... Керівник департаменту має зарплату в два рази меншу, ніж тракторист і в чотири рази меншу, ніж комбайнер. Як ви вважаєте, фахова людина піде на таку посаду? Піде людина яка хоче красти, або людина яка не має професійних навиків, а просто хоче мати красиву посаду. Такий рівень сьогодні у влади. 

Ви знаєте, що є обмеження по преміюванню 200%. Такі реалії, і як бути?”, - додав Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ