Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Начальника ГУ земельних ресурсів Миколу Пшевлоцького знову звільнили. Завтур повертається на Львівщину як в. о.

Державне агентство земельних ресурсів України повторно звільнило начальника головного управління земельних ресурсів Львівської області Миколу Пшевлоцького. Про це «Гал-info» розповів Микола Пшевлоцький. За його словами, у нього є така інформація, хоча й неофіційна. «Я офіційно не ознайомлений із такою інформацією, оскільки перебуваю на лікарняному і фізично не маю змоги ознайомитися із цією інформацією. Як мені стало відомо неофіційно, виконувачем обов’язки призначено Дмитра Завтура», — сказав Пшевлоцький.
            «Мені усно повідомили таку інформацію. І якщо такий наказ справді є, то далі продовжується ескалація і брутальне нехтування закону, не кажучи вже про мораль і етику. Якщо, звичайно, ця інформація має під собою правду, в чому я не сумніваюся. Думаю, найближчим часом буде офіційна інформація про це», — додав Пшевлоцький.

            Нагадаємо, 7 березня начальника Головного управління земельних ресурсів у Львівській області Миколу Пшевлоцького звільнили з займаної посади. У цей час Пшевлоцький перебував на лікарняному. На його місце було призначено Дмитра Завтура, представлення якого відбулося 11 березня.

27 березня Сокальський районний суд своїм рішенням призупинив наказ про звільнення начальника Головного управління земельних ресурсів у Львівській області Миколи Пшевлоцького. Також суд призупинив дію наказу про призначення Дмитра Завтура на цю посаду.

8 квітня Микола Пшевлоцький приступив до виконання своїх обов’язків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ