Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Надзвичайні ситуації протягом доби у Львівській області

Підрозділами Головного управління МНС України в Львівській області для попередження надзвичайних ситуацій, гасіння пожеж, проведення рятувальних робіт та інших заходів за добу здійснено 6 виїздів оперативних груп та 75 виїздів підрозділів. Протягом доби зареєстровано 5 пожеж. Орієнтовні збитки складають 84,05 тис. грн, з них прямі 37,4 тис. грн. Підрозділами ГУ МНС України в Львівській області за добу на пожежах врятовано одну особу, дві будівлі, два гаражі, автомобіль та матеріальних цінностей на суму 155 тис. грн. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ГУ МНС України у Львівській гобласті.
13 березня надійшло повідомлення про пожежу в с. Хренів Кам’янка-Бузького району в дерев’яній господарській будівлі. Вогнем знищено господарську будівлю, пошкоджено стіни житлового будинку на площі 50 м2. Під час гасіння пожежі виявлено труп господаря. Збитки – 15000 грн.. Врятовано дві будівлі на суму – 70000 грн. Причина пожежі – самоспалення.
13 березня надійшло повідомлення про пожежу в м. Самбір по вул. Героїв Крут, б/н в дерев’яному сараї та залізному гаражі. Вогнем пошкоджено в сараї стіни на площі 2 м2., перекриття на площі 1м2. та речі домашнього вжитку. В гаражах пошкоджено стіни на площі 2 м2. та перекриття на площі 5 м2. Збитки – 1400 грн.. Врятовано два гаражі на суму – 10000 грн. Причина пожежі – занесення джерела вогню ззовні невстановленою особою.
Цього ж дня сталася пожежа в м. Львові по вул. Дублянська, 9 в цегляній безгосподарській будівлі. Вогнем пошкоджено дах на площі 7 м2. Збитки – не нанесено. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невідомої особи.
13 березня надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Виговського,47 в автомобілі «SAAB», 2007 року випуску. Вогнем знищено моторний відсік, пошкоджено капот автомобіля. Збитки – 20000 грн.. Врятовано автомобіль на суму – 75000 грн. Причина пожежі – коротке замикання електропроводки автомобіля.
14 березня сталася пожежа в м. Рудки по вул. Чорновола, 4 Самбірського району в цегляному житловому будинку. Вогнем знищено диван та ліжко, пошкоджено дві тумбочки. Збитки – 1000 грн.. Врятовано одну особу дві будівлі на суму – 50000 грн. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння врятованого.
            Крім того, протягом доби на території області зареєстровано 5 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 5 осіб травмовано.Львівським гірським пошуково-рятувальним загоном МНС України з початку гірськолижного сезону надано допомогу 329 травмованим туристам - лижникам, проведено пошуково-рятувальні роботи 4 загублених туристів.
            З початку року на території області виникло 250 дорожньо-транспортних пригод, внаслідок яких 53 особи загинуло та 276 травмовано. Підрозділами ГУ врятовано 9 осіб з них 1 дитина.
З початку року на території Львівської області виникло 3 надзвичайні ситуації (2 об’єктового рівня, 1 місцевого рівня), з них 2 техногенного та 1 природного характеру в результаті яких 5 осіб загинуло та 15 осіб травмовано. Підрозділами ГУ під час ліквідації НС врятовано 10 осіб.
З початку року виникло 67 некласифікованих надзвичайних подій, внаслідок яких 27 осіб загинуло та 37 осіб травмовано.
З початку року виявлено 314 боєприпасів та 229 патронів в 34 місцях (з них знешкоджено 314 боєприпасів та 229 патронів), які віднесено до некласифікованих надзвичайних подій. Вилучено 1 учбову мінометну міну.
З початку року на території області виникло 341 пожежа, на яких виявлено 50 загиблих осіб, з них 2 дітей та 18 осіб травмовано, з них 1 дитина. На пожежах врятовано 85 осіб, з них 2 дітей.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ